The Hateful Eight

Aquesta pel·lícula es situa en un bar de muntanya on es donen cita vuit mercenaris, caça recompenses, mentiders i lladres. Cadascú con un objectiu, cadascú amb un secret, però tots amb la mateixa rude aparença. I por suposada, sense deixar-se interrompre per ningú, i que cap pedra els obstaculitzi en el seu camí. Les baralles, les llargues converses de poder i les escenes més grotesques, estan servides. Tarantino torna a oferir-nos una història que ell fa més llarga del que és degut, però que amb la seva especial manera de rodar bon cinema, ens entreté, ens alegra la vista, ens fa riure, passar-ho bé i sobretot gaudir. Gaudim del blanc paisatge, d’uns personatges plens de carisma, d’una història que sembla simple però que es retorçada i d’uns plans plens de vida.

Drets d’imatge per Double Feature Films i FilmColony.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *