Saving Private Ryan

Enmig de l’horror, en primera línia de batalla. Sense pietat ni anestèsia, aquí va col·locar a l’espectador el director Steven Spielberg en “Saving Private Ryan”, un cim del cinema bèl·lic, la seqüència del qual del desembarcament va portar a la pantalla gran la mort, el caos i la desesperació de les guerres. Com si fos un soldat més de les tropes aliades, la càmera de Spielberg es va col·locar, des del primer moment, en les llanxes en les quals els militars esperaven, terroritzats i atapeïts per a saltar a una mort més que possible davant les metralladores nazis. Vòmits, tremolors de mans, resos desesperats. En el desembarcament de “Saving Private Ryan” no pertocava per als missatges heroics o patriòtics, però sí per al terror més humà.”Saving Private Ryan” roman com un retrat molt commovedor i audaç de la guerra i també, en paraules del realitzador, com un símbol d’esperança en la foscor.

Drets d’imatge per Mark Gordon Productions, DreamWorks, Paramount Pictures, Amblin Entertainment i Mutual Film Corporation.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *