Fight Club

Un grup d’homes que no es coneixen entre ells es reuneixen sempre el mateix dia i en el mateix lloc per a escapar de la rutina en la qual s’han convertit les seves vides, encara que amb una subtil diferència. Al contrari que les dones, ells no resolien els seus problemes expressant els seus sentiments, sinó amb els punys i regint-se sempre per vuit senzilles regles.
És possible que molta gent sent repulsió davant aquests marginats socials, però és precisament la intenció de l’autor. Demostrar-nos que les persones incapacitades per a encaixar dins de les exigències socials són, en realitat, la base que permet sustentar-la i sense ells tota s’enfonsaria amb sorprenent facilitat:
“Perseguiu a la gent de qui depeneu, preparem els vostres menjars, recollim les vostres escombraries, connectem les vostres crides, conduïm les vostres ambulàncies i us protegim mentre dormiu”

Drets d’imatge perFox 2000 Pictures, Regency Enterprises, Linson Films, Atman Entertainment, Knickerbocker Films i Taurus Film.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *