Inglourious Basterds

Els diàlegs són fantàstics, la fotografia és impecable, tots els actors donen el millor de si mateixos, la banda sonora se’t queda gravada i el muntatge és original… però Tarantino no s’estanca sinó que s’afegeix escenes tan angoixants com l’inici en la granja, l’extensíssima de la taverna o el final al cinema. A més, sap alleujar les tensions amb alguns punts d’humor realment divertits

Una gran pel·lícula que es fa curta ha pesar de les seves dues hores i mitja de durada, amb un personatge, l’inefable Hans Landa, que és des de ja un mite del cinema i que fan venir ganes de tornar a veure en el mateix moment que poses els peus fora de la sala.

Drets d’imatge per Universal Pictures (Internacional), The Weinstein Company (EE.UU.), A Band Apart Zehnte Babelsberg i Visiona Romantica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *