Your Name

A nivell visual, l’animació sol es pot descriure com a meravellosa. Perfecta a l’hora de mostrar cada detall i molt realisme representant el món urbà o natural japonès. L’art sembla que cobra vida pròpia. És aquest tipus de film on fàcilment pot prendre qualsevol escena i utilitzar-ho com a fons de pantalla per el teu ordinador.
La narrativa de la història barreja romanç, comèdia i molt misticisme. El món de “Your Name” pot saltar un realisme immens a un completament màgic entre escenes, sense causar incoherències.
Fa un bon ús de la destinació i la màgia en tractar el passat del poble de Mitsuha i l’asteroide que apareix per l’òrbita del planeta cada 1200 anys. Portant un “plot twist” i un desenllaç totalment inesperat per a la mena d’història que s’està contat.
Un altre punt fort és la banda sonora, per RADWIMPS, que és perfectament harmoniosa amb el ritme i les temàtiques de la pel·lícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *